{{Message}}

De service

Door zich volledig te richten op woonzorgcentra en kleine verpleegunits is ZorgService NL goed in staat te faciliteren en te ondersteunen bij de verzorging van uw bewoners. Het concept voor woonzorgcentra en kleine verpleegunits is gebaseerd op vier pijlers:

Logistieke service

Bij logistieke service denkt u aan goederenstromen, levertijden, opslag en wijze van aanlevering. U wilt het zo economisch mogelijk aangeleverd krijgen. Goede logistiek maakt betere zorgverlening mogelijk.

De logistieke service van ZorgService NL omvat afspraken t.a.v.:
 • de aanvoer van producten
 • de interne logistiek
 • de vervolgbestelling

 • ZorgService NL gaat nog verder. ZorgService NL streeft ernaar om logistieke en administratieve knelpunten van het woonzorgcentrum en verpleegunits om te zetten in samenwerkingsvoordelen voor beide partijen.

  Faciliterend

  Als aanbieder van een vooruitstrevend totaalconcept voor woonzorgcentra en kleine verpleegunits is het belangrijk om het concept ook te faciliteren. Niet alleen een oplossing bieden maar ook het vormgeven, ondersteunen en initiëren van een werkwijze of aanpak waarbij voor het woonzorgcentrum substantiële voordelen te behalen zijn. ZorgService NL heeft contracten met alle zorgverzekeraars en zorgt voor directe administratieve afhandeling met de verzekeraars.punt.

  Inhoudelijk Deskundig

  ZorgService NL bundelt de kennis van alle Mediq Direct bedrijven tot een degelijk concept voor woonzorgcentra en kleine verpleegunits. Alle bedrijven werken vanuit dezelfde filosofie waarbij het kennisniveau van de medewerkers centraal staat. Dit bereiken wij door een continu trainingsprogramma. Binnen een dienstverlenend en gespecialiseerd bedrijf zijn de medewerkers uiteindelijk de bron van kennis, kunde en service.
  ZorgService NL heeft de beschikking over een eigen team van specialistische verpleegkundigen. Zij vervullen een belangrijke rol binnen het bedrijf: specialistische zorgvragen, huisbezoeken maar ook scholing en trainingen behoren tot de service die wij u bieden.

  Management informatie

  Het management informatie systeem biedt niet alleen de mogelijkheid om te bestellen, maar geeft ook belangrijke informatie over het verbruik en alle andere relevante administratieve zaken.

  Mediq maakt gebruik van cookies.

  Om de website van Zorgservice NL goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden,  gebruiken we analytische en functionele cookies.