{{Message}}

De producten

ZorgService NL is een onafhankelijke leverancier van een breed pakket medische hulpmiddelen.  Het complete assortiment biedt u, in combinatie met het ZorgService NL concept, uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden. 

Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen:

Continentie- en retentiehulpmiddelen

Urine absorberende materialen zoals incontinentieslips, inlegverbanden en onderleggers. Deze producten bestaan zowel in wasbare als in disposable uitvoeringen. En urine afvoerende materialen; hulpmiddelen die urine afvoeren en/of verzamelen in een reservoir.

Wondmaterialen

Moderne wondbedekkingsmaterialen t.b.v. het creëren van een vochtig wondmilieu, het verwijderen van dood weefsel, het reinigen van het wondbed of bescherming van nieuw weefsel. Traditionele verbanden en spoelvloeistoffen, vaak in combinatie met specifieke wondbedekkingsmaterialen t.b.v. reiniging, afdekking of fixatie.

Stomahulpmiddelen

Stoma-opvangmaterialen t.b.v. colo-, ileo- en urostomata: 1- en 2-delige systemen en fistel- en wondmanagement.  Stoma-verzorgingsmaterialen die huid- en/of stomaproblemen kunnen voorkomen.

Diabeteshulpmiddelen

Deze productgroep bestaat o.a. uit glucosemeters, teststrips, bloedprikapparatuur, injectiemateriaal en toebehoren voor insulinepompen.

Disposable zorgproducten

Het assortiment bevat een breed aanbod van sanitaire en medische verbruiksgoederen om het comfort en welzijn van de patiënt en de verzorgende te verhogen.

Persoonlijke hygiëne

Zeep, lotions, crèmes en verzorgende producten waarbij gebruiksgemak centraal staat. Speciaal voor bedlegerige personen is er de ”wassen zonder water” productlijn.

Mediq maakt gebruik van cookies.

Om de website van Zorgservice NL goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden,  gebruiken we analytische en functionele cookies.