{{Message}}

Handleiding bestelformulier

Na inlog direct aan de slag. Als ondersteuning kunt u gebruik maken van deze handleiding.

Handleiding openen

Veelgestelde vragen

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze Klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.


Wilt u ook na het inloggen direct aan de slag? Dat kan! Als ondersteuning kunt u gebruik maken van de beknopte handleiding. Download de handleiding hier.

Ja, dat kan. Deze zorgverzekeraars zijn onderdeel van coöperatie VGZ. VGZ heeft Mediq uitgekozen als één van haar voorkeursleveranciers voor 2017 voor absorberend incontinentiemateriaal. ZorgService NL is onderdeel van Mediq Nederland B.V. 

U logt in met uw klantnummer en het wachtwoord dat u ontvangen of zelf gekozen heeft.

Ja dat kan. De website is responsive en daardoor te bekijken op mobiele apparaten.

Bent u uw inloggegevens kwijt? Geen probleem. U kunt op deze pagina uw klantnummer of wachtwoord opvragen. Wij sturen de gevraagde informatie vervolgens naar het e-mailadres dat wij eerder van u hebben ontvangen.

Via het formulier "Klant aanmelden" kunt u een verzoek indienen om een nieuwe klant toe te voegen aan uw bestelformulier.

Nee, dat hoeft niet. U kunt op elk moment een bestelling plaatsen voor een of meer personen op het bestelformulier. Let wel op dat u dan niet dubbel bestelt.

Onderaan het bestelformulier ziet u wanneer wij volgens de normale bezorging weer bij u zijn.

Wanneer u een spoedbestelling heeft, wijzigt u de afleverdatum middels de link afwijkende afleverdatum en vult u de reden in waarom. De reden vult u in in het opmerkingenveld bij de klantnaam.

Per artikel kunt u in het veld standaard aangeven wat de standaardhoeveelheid is voor de betreffende klant. Vervolgens klikt u op de knop "opslaan" onderaan het bestelformulier.
 
Hierna kunt u bij elke volgende bestelling, de standaardhoeveelheden overnemen naar bestelling met behulp van de knop "Standaardhoeveelheden overnemen".

Mediq maakt gebruik van cookies.

Om de website van Zorgservice NL goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden,  gebruiken we analytische en functionele cookies.